About us

Gandarussa Premium Worldwide

Gandarussa Premium Worldwide merupakan sebuah syarikat milik 100% bumiputra yang ditubuhkan dengan rasminya pada 28 April 2018. Ianya adalah sebuah syarikat yang sah dan termaktub di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956. G'russa Herba Teh adalah satu jenama produk herba teh yang dapat memulihkan kesihatan bagi mereka yang menghidapi penyakit kencing manis. Ianya terbukti berkesan dan dipercayai sejak turun temurun. Rumusan G'russa Herba Teh adalah satu rahsia herba teh daripada pokok Gandarussa yang dihasilkan khas buat pesakit kencing manis dengan hanya mengamal meminumnya mengikut terma dan syarat yang ditetapkan. Matlamat kami adalah untuk membantu pesakit kencing manis agar dapat menjalani kehidupan seperti biasa. Harapan kami juga agar seluruh rakyat Malaysia bebas dari penyakit kencing manis yang kian merebak. Merawat adalah lebih baik dari bertahan dengan ubat-ubatan moden kini. Dengan G'russa Herba Teh kini anda boleh mengubat dan menstabilkan kadar gula dalam darah anda. In Sya Allah.Misi

1- Misi syarikat adalah untuk membantu mereka-mereka yang mempunyai masalah kesihatan agar dapat menjalani kehidupan seperti biasa.

2- Tidak terlalu bergantung kepada ubat-ubatan moden yang banyak mempunyai bahan kimia.

3- Memberi penerangan dan penjelasan di dalam pengunaan produk-produk herba agar pengguna dapat mengamalkan hidup yang lebih sihat.

Visi

Visi utama syarikat GPW adalah untuk memperluaskan lagi cabang perniagaan yang dijalankan. Selain itu juga, syarikat ini juga mahu memantapkan lagi reputasi pencapaian dalam memberikan perkhidmatan dan pembekalan kepada pelanggan yang lebih terjamin dan berkualiti.

Bagi memastikan visi kami tercapai, penyediaan para tenaga yang professional dan berkemahiran dalam melaksanakan tugas dengan lebih produktif.

GPW akan terus berusaha melaksanakan tugas dengan lebih baik dan lebih cekap disamping mampu memberikan keuntungan kepada syarikat.